Tajništvo: (02) 450 38 00 info@konsak.si

Spoštovani,

na naši šoli smo že meseca marca gostoljubno sprejeli sedem učencev iz Ukrajine. Dobrodelno združenje Koraki za korakce, ki je zaznalo stisko otrok, staršev in šol, ko gre za omogočanje in plačilo stroškov za udeležbo in izvedbo različnih dejavnosti na šoli (šola v naravi, dnevi dejavnosti, šolske potrebščine, …). Pripravili so dobrodelni koncert – Uresničimo sanje – za otroštvo Ukrajinskih otrok v Mariboru, z bogatim programom, ki bo ob izvajanju vrhunskih izvajalcev klasične glasbe pobožal naša ušesa. Izkupiček prodanih vstopnic bo razdeljen trem osnovnim šolam, med drugim tudi naši.

Vse, ki se boste odločili za udeležbo in se nameravate z nakupom vstopnic pridružiti temu dobrodelnemu dejanju vabim, da preberete priloženo vabilo, kjer so zapisani program in ostale informacije o času izvedbe in prodaji vstopnic.

Razen tega vas prosim da povabite prijatelje, znance, partnerje, … oziroma vabilo delite na vaših socialnih omrežjih. Večji kot bo obisk, več denarja se bo zbralo za mariborske učence iz Ukrajine.

Lep pozdrav in vljudno vabljeni (запрошуємо – zaproshuyemo), da skupaj narišemo nasmeh na licih naših novih prijateljev, učencev in staršev iz Ukrajine.

Vabilo na dobrodelni koncert

          

 

Ravnateljica, Jasmina Voršič

Prilagodi izgled strani