Tajništvo: (02) 450 38 00 info@konsak.si

Da bi bila izbira prave šole in poklica ob koncu osnovne šole lažja, Mestna občina Maribor, skupaj s partnerji, že od leta 2017 organizira Karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja. Namenjen je osnovnošolcem, dijakom, staršem ali skrbnikom, učiteljem in strokovnim delavcem, ki sodelujejo v programih karierne orientacije mladih.

Letos bo karierni sejem pod sloganom Vesolje priložnosti ponovno v živo, in sicer 15. 11. 2022 v Športni dvorani Ljudski vrt »Lukna«.

Na Kariernem sejmu se bo predstavilo več kot 70 razstavljavcev, hkrati pa tako za mlade kot za starše in svetovalne delavce organizirajo dodatne aktivnosti.

•    »Gledališče poklicev« (Izvajalec: Nik Škrlec; Termin: od 8. do 14. ure ob vsaki polni uri; Lokacija: dvorana »Lukna«)

•    »Kako lahko starši pomagamo otrokom za kariere prihodnosti?« (Izvajalca: dr. Albert in Leonida Mrgole; Termin: od 16.00 do 17.30; Lokacija: podtribunje zahodne tribune Ljudskega vrta)

Z našimi osmošolci in devetošolci ga bomo organizirano obiskali ob 11.00. Vabimo vas še na popoldanski del, kjer bo veliko aktivnosti in priložnosti, da se učenci še skupaj s starši podrobneje informirajo glede svoje karierne prihodnosti.

Tukaj najdete zloženko z informacijami o razstavljavcih in programom dodatnih aktivnostih.

Več informacij najdete na: https://mladimaribor.si/kariernisejem/.

Vljudno vabljeni!

 

Prilagodi izgled strani