Tajništvo: (02) 450 38 00 info@konsak.si

Epidemija covid-19 je globoko posegla v vsakdanje življenje posameznika in družbe, kar najbolj neposredno pri našem vsakdanu v šolah zadnje leto in pol občutimo prav vsi.
Z željo osveščati o bolezni je svetovno priznani slovenski režiser Mitja Okorn posnel dokumentarni film, v katerem skozi pogovore s prebolevniki, njihovimi najbližjimi in zdravstvenim osebjem, prikazuje lastnosti te virusne bolezni.
V nadaljevanju vam posredujemo povezavo na napovednik filma:  https://twitter.com/vladaRS/status/1439990236084412426?s=20 , ki ga bodo sicer od petka do nedelje, od 24. do 26. septembra, predvajale vse večje televizijske hiše v državi, od ponedeljka pa bo dostopen tudi na YouTube kanalu Vlade RS. Povezava do posnetka dokumentarnega filma Mitje Okorna s prebolevniki Covid-19 je: https://www.youtube.com/watch?v=3GHValb5amE

Dokumentarni film je primeren za starejše od 12 let oziroma za učene zadnje triade osnovne šole ter dijake.
Mitja Okorn je poleg tega pripravil še dokumentarni film »Kako sem se jaz cepil«, kjer na sicer precej hudomušen način opisuje svojo zgodbo, kako so ga stiske prebolevnikov prepričale, da se je sam odločil za cepljenje.

Vljudno vabljeni k ogledu.
Več kot imamo informacij, manjši je strah pred neznanim. Bodimo odgovorni do sebe, do drugih, predvsem pa do naših učencev.

Lep pozdrav.
Jasmina Voršič, ravnateljica

Prilagodi izgled strani